Details van de hond Afro

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
6 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Deze zwarte beauty werd op straat gevonden, wel met een halsband om, maar zonder chip. Niemand is voor haar langsgekomen in het asiel om haar weer op te halen. Toch ziet ze er goed verzorgd en gezond uit. We hebben haar AFRO genoemd. Een prachtige energieke hond met hele mooie ogen en een intens zwarte glanzende vacht.

Ze heeft de grootte van een kleine labrador. Ze kan niet zo goed met kleine hondjes en katten. Met andere (grotere) honden gaat het beter, vooral met reuen is ze heel lief. En heel aanhalig naar mensen toe! Op straat wandelt ze lekker rondsnuffelend met je mee. Echt een lief meisje.  

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Afro

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  5 opmerkingen
  16-03-2020

  Afro is een schat van een hond. Helaas kan ze met sommige honden niet goed overweg en heeft dan een straffe hand nodig, maar met anderen gaat ze prima. Tegen mensen is ze superlief en aanhankelijk. Ze vind het heerlijk om even gekriebeld te worden en is altijd blij je te zien. Helaas is ze een ppp hond waardoor het lastiger is een geschikt nieuw baasje te vinden, maar diegene die weet hoe je met een ppp'er omgaat heeft hier een ontzettend lieve hond aan.

  Vind ik leuk? 5

 • ta22stcoupe

  ta22stcoupe

  Lid

  1 opmerkingen
  24-03-2020

  Altijd leuk haar weer te zien als we gaan wandelen.

  Vind ik leuk? 1

2 comments.   Showing 0 to 2

Schrijf een reactie