Details van de hond Trufa

La Nucìa

TrufaTrufaTrufaTrufaTrufaTrufaTrufa
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
6 maanden
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

Trufa verblijft sinds kort bij een opvanggezin in Spanje. Hier werken ze aan haar angsten en proberen ze haar wat zelfvertrouwen te krijgen. Het gaat al een stuk beter. Bij het opvanggezin is al een hond waar ze gek op is. Trufa is heel graag bij andere honden, daarom raden we aan om haar te plaatsen met een andere hond. Hier kan ze ook veel van leren. Trufa is nog steeds onzeker bij mensen die ze niet kent. Ook harde geluiden van bijvoorbeeld motoren vindt ze nog erg eng, dus daarom moet er ook heel voorzichtig met haar gewandeld worden.

Ze is gek op het gezin waar ze nu verblijft. Ook is ze dol op de hond van het gezin. Een vrolijke jonge podenco waar ze samen mee op de bank ligt tv te kijken of ze spelen samen.

 

Trufa en haar zusje Cocada werden aangetroffen in het buitengebied. We weten niet wat er gebeurd is met hun moeder of dat ze gewoon achtergelaten zijn. Ze zijn behoorlijk angstig dus ze hebben tijd, geduld en veel liefde nodig.

We verwachten dat ze tot middelgrote hoogte zullen opgroeien maar we weten niet welke rassen er zoal in hun genen zitten.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Trufa

Er zijn nog geen reacties over Trufa.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie