Details van de hond Tesla

La Nucìa

TeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTeslaTesla

Otro magnífico perro que nos han dejado en la jaula exterior. No entendemos este desprendimiento de los perros en estos últimos días. Belén

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Dinsdag 19 januari 2021
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Tesla werd in Januari geadopteerd in Spanje. Na een paar weken moest hij weer opgehaald worden. De opgegeven redenen waren, Tesla ontsnapt telkens, Hij staat het niet toe aangelijnd te worden en wil niet mee in de auto.

Over het ontsnappen kunnen we niet oordelen, maar dat hij zich probleemloos laat aanlijnen weten we allang en dat hij zonder problemen in onze auto sprong geeft wel te denken. Hoe dan ook, Tesla is opnieuw beschikbaar voor adoptie.

Deze jonge man is goed met andere honden, hij zit nu in een groep met reuen en teven. Ze leven dan 24 uur samen.

oorspronkelijke info uit het asiel:
Tesla werd in de buitenkennel achtergelaten. Hij was niet gechipt en bang van wat hem overkwam. Het is nog een jonge, grote hond die verder geen training heeft gehad.

Hij houdt er niet van om in een kennel opgesloten te zitten. Verder wordt hij wel graag aangehaald, is wat rusteloos, alert en grappig. Hij heeft wat geduld, training en liefde nodig, maar dan zal het ook wel een geweldige hond zijn om te hebben.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Tesla

Er zijn nog geen reacties over Tesla.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie