Details van de hond Simba

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
6 maanden
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Samba en Simba worden enorm groot. Ze werden samen met Milú gedumpt in het hok bij het asiel.

Dit dumphok hebben we geplaatst om te zorgen dat honden veilig achtergelaten kunnen worden en ze niet ergens in de bergen uitgezet worden en niemand weet of ze gevonden worden.

Simba en Samba zijn beiden nog schuchter, maar Simba is wat dapperder dan zijn zusje. Hij komt al naar je toe en hij wil ook geaaid worden. Simba had een vriendje gevonden in het asiel waar hij al een stukje mee durfde te lopen. Helaas voor hem is zijn vriendje geadopteerd en nu moet hij zelf het vertrouwen vinden om buiten te wandelen. Met geduld lukt dit wel. Buiten vindt hij het wel leuk, maar ook erg spannend. Hij rent van de ene naar de andere kant, omdat hij waarschijnlijk ook geen idee heeft hoe hij aan de lijn moet wandelen. Dit hebben ze nooit geleerd.

Simba zal bij een nieuw baasje even moeten wennen en deze mensen zullen ook wat geduld moeten hebben, maar we zijn er zeker van dat dit een fantastisch lieve hond gaat worden.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Simba

Er zijn nog geen reacties over Simba.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie