Details van de hond Rubén

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

Ruben is a prachtige jonge hond met een heel lief karakter. Hij is sociaal met andere honden. Hij speelt graag met honden en met mensen. Ook is hij erg aanhankelijk met mensen. Hij knuffelt graag en kruipt graag bij je. Hij reageert snel onderdanig alsof hij is geslagen, maar hij is niet bang voor mensen.

Rubén zit bij een opvanggezin met andere honden en een kindje. Hij speelt veel met de andere honden en hij is lief voor het kindje.

In zijn vorige huis woonde hij ook met katten. Hij reageert nu niet op de katten van zijn opvang, maar echt samen los hebben we nog niet geprobeerd.

Rubén vindt het heerlijk om buiten te lopen. Hij loopt best goed mee aan de lijn  al is hij het duidelijk niet gewend. Hij loopt veel van links naar rechts, maar hij loopt niet te trekken. Er moet wel met hem geoefend worden, maar hij lijkt slim en leergierig. Hij luistert goed naar zijn naam als je hem roept.

Op straat is hij sociaal met andere honden, maar hij blaft wel naar honden die van achter een hek naar hem blaffen. Dan kun je hem prima corrigeren en hij lijkt al snel te snappen dat dat blaffen niet nodig is.

Hij blaft ook naar de ezels en het paard op de opvang als ze bij hem in de buurt staan achter het hek. Hij vindt ze erg spannend. Eenmaal samen snuffelt hij voorzichtig aan ze, maar doet verder niets.

Zijn vorige eigenaar wilde van hem af omdat hij veel wegliep. Bij de opvang doet hij geen poging om te ontsnappen. We denken dat hij gewoon graag met andere honden is. Nu is hij niet alleen, maar bij zijn oude huis wel en we denken dat hij naar zijn broers aan de overkant van de straat wilde gaan.

Rubén is echt een schat. Hij verdient een fijn huis waar hij aandacht krijgt en het liefst met een andere hond of waar hij wel regelmatig andere honden kan spelen.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Rubén

Er zijn nog geen reacties over Rubén.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie