Details van de hond Rocco

La Nucìa

RoccoRoccoRoccoRoccoRoccoRoccoRocco

Se llama Rocco, tiene 7 años, mirar sus ojos, su cara, su expresión. Rocco vivía en una casa de campo con su dueño, el...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Maandag 22 februari 2021
Geslacht
Reu
Ras
Boxer
Grootte
> 50cm
Leeftijd
7 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Zijn naam is Rocco en is 7 jaar. Kijk naar zijn ogen, zijn gezicht, zijn expressie.

Rocco woonde met zijn baasje in een huis op de campo. Zijn baasje werd wat te oud om buitenaf te wonen en verhuisde naar een appartement. Maar Rocco kon niet mee en daarom is hij naar het asiel gebracht, zijn tijdelijke huis totdat we een definitieve voor hem gevonden hebben. Hij heeft eerst nog een tijd alleen op dat stukje grond gezeten en zijn baas kwam eens in de paar dagen totdat dat ook niet mmer ging en hij hoorde dat er iemand zijn hond naar het asielk bracht. Toen zei hij "oh neem die van mij ook mee"". En nou zit hij dus ineens in het asiel. een hele lieve hond!!

Rocco was eerst nog wat timide in het asiel maar we merkten gelijk dat hij  wel erg  lief is.

Hij zit in een verblijf met andere honden, zowel met reuen als met teven. Hij is erg makkelijk met andere honden en hij is tegen iedereen vriendelijk. Heel rustig, dringt zich niet op.

In het begin was hij nog wat  onwennig als hij liefde kreeg maar inmiddels komt hij graag voor een knuffeltje langs. Een hele fijne hond en ik hoop ook dat hij binnenkort het asiel weer kan verlaten.

Eventueel kan hij bij interesse eerst bij mij in de opvang in Nederland en van daaruit worden geadopteerd

Hij is een magnifieke hond.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Rocco

Er zijn nog geen reacties over Rocco.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie