Details van de hond Patuka

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Update: Tuka is nu 4 dagen bij ons in de opvang. Ze begint langzaam aan te wennen aan een leven in huis. Ze vindt het allemaal nog best wel spannend. Als ze je vertrouwd dan vindt ze het heerlijk om gekroeld te worden. Tuka is zindelijk en slaapt s nachts braaf los in de woonkamer. Ze komt nergens aan. Wandelen vindt ze heerlijk! Dan zie je haar echt opleven. Ze loopt prima op haar pootje en ze heeft er geen last van maar toch is het niet verstandig om hele lange afstanden met haar te wandelen. Tuka zou het best passen in een gezin waar geen drukte is en waar men snapt dat ze nog moet wennen. Ze moet nog best wel wat leren dus goede begeleiding is noodzakelijk. Tuka vindt niet alle honden even leuk. Ze valt niet uit aan de lijn maar kan soms pinnig reageren bij ontmoeting. Ze zit bij ons met twee andere honden maar ze kan ook prima als enige hond leven (lekker alle aandacht!) Het aanschaffen van een knuffel is verplicht. Ze sleept graag met de knuffel! Wie geeft dit dametje een fijn thuis?

Patuka werd in La Nucía gevonden met een gebroken poot. Dit was geen recente breuk, dus ze zal veel pijn hebben gehad. Een paar dagen later is ze geopereerd en zijn er pinnen in haar pootje gezet. Nu heeft ze natuurlijk nog veel pijn, maar we hopen dat het helemaal goed gaat komen.

Inmiddels gaat het beter met Patuka. Ze gaat al mee wandelen, maar met de ene vrijwilliger loopt ze beter mee dan met de ander. Ze zit samen met andere kleine hondjes. Hier zitten een aantal pittige bij waardoor ze soms ruzie krijgen, maar over het algemeen is ze oké met andere honden.

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Patuka

Er zijn nog geen reacties over Patuka.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie