Details van de hond Noor

Nederland

NoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoorNoor

Esta madre completamente abandonada y excesivamente desnutrida, parió en este triste lugar, sola, en la más absoluta...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Donderdag 13 mei 2021
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Noor heeft een nestje van 9 puppies bestaand uit 5 reutjes en 4 teefjes.
Dit zijn Gurene, Giselle, Gartze, Galina, Guren, Gibson, Garrick, Gabin en Gabe.

Noor is een lieve teef die samen met haar pups naar het asiel gebracht is. Zij komt uit de campo (buitengebied) vlakbij een kanaal waar zij haar pups verzorgde. Vrijwilligers hebben haar meegenomen en helaas moeten vaststellen dat haar oren totaal vanaf de zijkanten van haar koppie afgeknipt zijn.

Dit soort misvorming is absoluut verboden maar helaas, je hebt nog steeds `mensen` die het nodig vinden dit bij een hond te doen. De dierenarts heeft er naar gekeken en kwam tot de conclusie dat deze mishandeling is uitgevoerd met een doodgewone schaar.

Noor is waarschijnlijk  ook aangereden en heeft daarbij een slechte knie over gehouden De wond is oud en dan is het soms beter om daar niet meer aan te opereren. Er zijn fotos gemaakt de traumatoloog heeft deze beoordeeld.

Ze leeft nu in huis met een kat en meerdere honden groot en klein Ze is erg rustig in huis en buiten loopt zij zonder trekken mee aan de riem Noor heeft geen angsten op straat en is zelfverzekerd.

Wandelen vindt ze fijn en in de auto sptingt zij vanzelf en gaat dan braaf liggen tot we op de plaats van bestemming zijn. Noor is erg rustig en heel onderdanig, ze heeft een prachtige intens zwarte vacht. Noor is iets meer dan 60 cm hoog

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Noor

Er zijn nog geen reacties over Noor.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie