Details van de hond Noel

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Noel is een hele lieve hond die vanaf mei in het asiel zit. Hij lijkt wel op een labrador maar daar is hij toch net even te groot voor. Het is een hele lieve hond die dol is op mensen en zich heel netjes gedraagt.

De arme hond is zo zindelijk dat hij zijn plas ophoudt terwijl hij in zijn kennel zit. Hij zit elke ochtend met smart te wachten op de vrijwilligers die komen wandelen zodat hij buiten kan gaan plassen. Noel kan niet met alle honden en zit daarom apart in een kennel. Dat maakt zijn leven in het asiel niet leuker .

Hij kan dan op straat uitvallen naar de honden die je tegenkomt. Hij reageert op kleine hondjes veel minder en kan daar dan ook wel berter mee. De vrijwilligers denken dat hij eigenlijk een beetje bang en onzeker voor andere honden is en dat hij daarom maar een beetje gaat schelden tegen ze.

Hij is wel een echte katten vriend, dat verraad ook tegelijk zijn lieve inborst. zoals op de foto en filmpje te zien is kun je hem helemaal vertrouwen met katten. We hopen dat Noel ook zijn plekje bij iemand krijgt. Het is wel een grote sterke hond maar ook zeker geen monster. Beetje sterk moet je wel zijn.

 

Deze lieve hond werd zwervend op straat gevonden en door de politie naar het asiel gebracht. Hij zat onder de wondjes en teken. Hij is dol op wandelen en we denken dat hij in een huis heeft gewoond want hij is erg zindelijk.

--

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Noel

Er zijn nog geen reacties over Noel.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie