Details van de hond Mole

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Update van de opvang:
Mole kan alleen blijven maar niet buiten de bench ivm slopen.
Het is een hartstikke lieve hond, die heel aanhankelijk is. Doet het goed met andere dieren zoals met de papegaai, katten, kippen en andere honden. Bij vreemde mensen is hij onzeker en blafferig en zoekt hij steun, na enkele minuten zoekt hij wel contact en gaat hij zijn neus gebruiken ipv zijn ogen en oren en dan zoekt hij ook contact.
Hersenwerk vind hij erg leuk maar hij gebruikt voornamelijk zijn poten dan zijn neus en bek.
Buiten zoekt hij steun bij mijn hond bij spannende momenten zoals het voorbijkomen van een trein of motor.
Hij loopt netjes aan de lijn en aan de voet maar vind het soms lastig nog om zelfstandig te lopen, hij kleeft nog wat tegen je aan maar dit wordt beter.
Hij is zindelijk en doet buiten keurig zijn behoeftes.
Hij heeft geen voernijd en ook speeltjes en botten mag je van hem afpakken.

Mole werd samen met zijn broertjes en zusjes in een grot gevonden. Ze werden naar het asiel gebracht en na een tijdje werd Mole geadopteerd door een oudere vrouw. Ze heeft hem nu terug gebracht, omdat het toch niet ging. Ja het bekende verhaal weer. Puppys worden groot en blijken toch meer aandacht te vragen dan verwacht. Mole is lieve jonge hond en hij ziet er ook nog prachtig uit. Hij loopt netjes aan de lijn.

Mole is echt een ontzettend leuke hond. Hij is braaf en luistert goed. Voor een hond van deze leeftijd is hij niet druk. Hij vindt het heerlijk om te wandelen en te knuffelen. Deze schat verdiend een gouden mandje.

 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Mole

Er zijn nog geen reacties over Mole.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Log in om een commentaar te schrijven