Details van de hond Miaja

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Geintresseerde

Ze zit nu bij een gastgezin in Spanje in huis. Ze is een lief hondje.

Hallo iedereen 
Ik ben Miaja (Miagga zeggen ze hier in Spanje), 9 maanden jong en op straat achtergelaten met mijn 2 broertjes. Zo ben ik in het asiel terecht gekomen. Daar kon ik aansterken en ondervinden dat mensen best lief kunnen zijn. Nu ben ik 2 weken bij een opvanggezin.
Ik kende niets, maar heb al zeer snel bijgeleerd.
Met mijn opvangmensjes woon ik op een appartement en ga moeiteloos mee de lift in. Ik geniet van het terras waar ik rustig lig om naar de mensen, honden en katjes te loeren die voorbij wandelen. Wat is de wereld groot, zeg...Blaffen doe ik niet.
Wandelen is mijn hobby en ben super rustig aan de lijn. Ik speel met andere hondjes als ze naar me kwispelen. Als ze grommen ontwijk ik ze liever. 
Ik zou ook wel met katjes willen spelen, maar zij vinden dit te eng, dus laat ik ze maar links liggen. Fietsers, joggers, brommers, auto’s daar reageer ik niet op. 
Van onbekende volwassen mensen heb ik soms nog wat schrik, dus blijf ik wat op de achtergrond. Maar als ze lief doen, laat ik me wel knuffelen.
Ik ben een echte waterrat. Niets liever doe ik dan erin te springen. Zelfs in de zee, vechtend tegen de golven.
Mijn baasjes nemen dikwijls de wagen om te winkelen of in de bergen te wandelen. Ik mag altijd mee en vind dit zelfs leuk, al word ik wel eens wagenziek bij teveel bochten.
Ik ben natuurlijk zindelijk en heel rustig in huis. Waar mijn baasjes staan, ben ik ook. S’nachts slaap ik in mijn mandje op de gang naast de slaapkamer. Ik blijf braaf liggen tot ze opstaan (of soms wat langer)
Ik zou het super fijn vinden dat mijn toekomstige baasjes veel bij me zijn, me koesteren, steunen en weten dat ik heel soms nog angst kan ondervinden om iets wat voor jullie de normaalste zaak van de wereld is. Waar staat mijn gouden mandje? Waar mag ik de straat vergeten en prinsesje zijn? In ruil geef ik jullie mijn volle liefde , volgzaamheid, onvoorwaardelijke trouw en mijn (ook innerlijke)schoonheid 
Likjes 
Miaja

 

Miaja is samen met Acho en Pijo in het asiel terecht gekomen. Alle drie waren ze erg bang, maar met geduld en voorzichtig contact met vrijwilligers zijn ze nu al een stuk vrijer geworden. 

.

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Miaja

Er zijn nog geen reacties over Miaja.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie