Details van de hond Lucia

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Lucia heeft een nestje van 6 puppies bestaand uit 2 reutjes en 4 teefjes.
Dit zijn Jewel, Jerome, Janeth, Jessie, Jensen en June.

Lieve Lucia.

Het is eind december 2021 :Met dikke buik en hoogzwanger wordt ze aangeleverd op ons asiel. Geen plaats, alles overvol maar we hebben toch een fijne warme plek gecreëerd waar ze in alle rust kon bevallen.

Iedereen hoopvol en ze lag daar onder camerabewaking. Uitgerekend op kerstavond, toen iedereen in Spanje druk was met voorbereiden van zo ongeveer de belangrijkste avond van het jaar "kerstavond", dienen de pups zich aan.

Onze kerstdiners laten we voor wat ze zijn. We zetten alles op alles en haasten ons naar het asiel. Het werd een lange avond met complicaties waardoor we in allerijl met haar naar de kliniek moesten...????. Ondanks alle moeite en snel handelen, hebben niet alle pups het gered. Voor de moeder kiezen we Lucia als naam.

Ze is blind aan één oog maar haar licht straalt door haar overgebleven puppy’s. Deze zijn intussen allemaal geadopteerd, Terwijl moedertje nog steeds achter de tralies zit te wachten en bij iedere bezoeker die binnenkomt hoopt dat zij eindelijk ook een gouden mandje krijgt…MAG ZE BIJ JOU??

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Lucia

Er zijn nog geen reacties over Lucia.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie