Details van de hond Katy

La Nucìa

KatyKatyKatyKatyKatyKatyKatyKaty

Ha aparecido en la urbanización Panorama, es una hembra joven, no tiene chip, está famélica pobrecita, y con mucho...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Donderdag 27 oktober 2022
Geslacht
Teef
Ras
Pointer
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Katy is een prachtig teefje van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze werd loslopend aangetroffen ergens in een buitenwijk van La Nucia. Niemand is haar komen bezoeken, nergens staat zij als vermist opgegeven.

Ze is een onzeker klein meisje, ze heeft geen warme thuis noch mand gekend.

Ze heeft het moeilijk gehad dat kan je merken, gelukkig is ze nu veilig bij ons en kan ze verder groeien en mentaal aansterken. 

Katy heeft nood aan een andere hond in huis, een metgezel die haar doorheen haar onzekerheden sleurt. Haar leert dat het ok is om haar omgeving (onbezonnen) te ontdekken, haar steunt wanneer ze een bang momentje heeft en leert dat het echt ok is om ´hond´te zijn.

Ze loopt netjes aan de lijn en kan met katten.

Met een van onze vrijwilligers gaat Katy soms mee naar huis of naar het buitengebied om samen te wandelen. Katy vindt auto rijden leuk. 

In huis is ligt ze rustig in haar mandje en slorpt alle geluiden,bewegingen en reuringen rondom haar op. In het buitengebied is ze met momenten nog onzeker en zoekt ze steun.

Voor Katy zijn we op zoek naar een lieve adoptie familie die ervaring heeft om een onzekere hond te laten groeien en openbloeien. 

Alles komt goed met dit mooi meisje, ze vraagt gewoon steun in haar doen en laten en een warme omgeving.

Hebben jullie al een hond(je) in huis, goesting, tijd en veel liefde over om Katy een liefdevolle thuis te geven? Kom dan snel langs of contacteer ons via deze site. ♥️????

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Katy

Er zijn nog geen reacties over Katy.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie