Details van de hond Guff

La Nucìa

GuffGuffGuffGuffGuffGuffGuffGuffGuff
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

Guff is een leuk middelmaat hondje dat graag weg wil uit het asiel. Hij is anoniem achtergelaten in de buiten kennel van het asiel dus we weten niets van zijn verleden.

We leren hem nu wel kennen in het asiel gelukkig en weten inmiddels dat het een heel leuk hondje is, een beetje een clowntje. Als je hem een koekje voor houdt gaat hij op zijn achterpootjes staan als een stokstaartje. Hij is ook meegeweest met een vrijwilliger naar een markt en zat lekker op schoot met een kopje koffie doen. Hij speelt ook leuk met andere hondjes. Hij was in het begin een beetje bang toen hij de net in het asiel was. Paula die de hokken schoon maakt had als eerste zijn vertrouwen gewonnen en hij ging in zijn hokje op zijn rug liggen met zijn buije bloot zodat ze op zijn buikje kon aaien. Daarna was hij helemaal verzot op Paula en durfde hij ook zijn kenneltje uit te gaan achter Paula aan. 

Paula vertelde lachend dat hij buiten zijn kennel de andere hondjes zag die daar losliepen en hij gauw naar haar toe ging en haar vasthield met zijn voorpootjes om haar been heen. Hij liep op zijn achterpootjes met haar mee zoals een jong beertje of jonge aap ook doet.

Later ging hij wel zijn eigen gang en speelde ook met de andere honden maar als zij een deur doorging stond hij daar trouw twe wachten totdat ze terugkwam.

Op zijn dagje uit kwamen er ook kinderen dag zeggen tegen Guff en dit kindje mocht op de foto van de moeder.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Guff

Er zijn nog geen reacties over Guff.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie