Details van de hond Gaucho

La Nucìa

GauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGauchoGaucho
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
10 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Gaucho werd achtergelaten in het buitenverblijf. Uiteraard zonder enige verklaring, geen briefje maar dit keer wel gechipped.

En dat laatste is een probleem, want als een hond eenmaal gechipped is en op naam van een eigenaar is gezet dan zal deze een afstand verklaring moeten tekenen alvorens de hond op naam van het asiel gezet kan worden. Daardoor is het asiel legaal niet eens toegestaan medische handelingen te verrichten als dat nodig mocht zijn en kan hem ook niet ter adoptie aanbieden. 

Aangezien ook Gauchos eigenaar met de noorderzon is vertrokken en niet bereikt kon worden voor simpel handtekeningetje moesten wij voor Gaucho de bureaucratische molen in om hem toch op naam te krijgen. Een proces dat altijd maaaanden duurt en erg omslachtig is.

Maar goed, het is geregeld. Voor deze lieverd kunnen we nu eindelijk op zoek naar een vast nieuw huisje, want alhoewel Gaucho een favorietje van veel vrijwilligers is vanwege zijn vriendelijke vrolijke karakter hoort hij natuurlijk niet in een asiel thuis. Ondanks zijn leeftijd is hij nog erg actief en loopt hij goed mee aan de lijn. Hij is gek op aandacht en koekjes.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Gaucho

Er zijn nog geen reacties over Gaucho.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie