Details van de hond Cumber

La Nucìa

CumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumberCumber

¿Alguien le conoce? Lleva toda la semana con nosotros, en la protectora. Lo han dejado en la jaula exterior, no tiene...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Zondag 3 oktober 2021
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Cumber is een jonge mix Mastin pup. Hij werd achtergelaten in de buitenkennel zonder chip. Soms is het een voordeel niet gechipt te zijn want dan kunnen wij direct op zoek naar een nieuw baasje. 

Cumber is nog een pup in de puber fase. Hij is reeds vrij groot en hij wordt nog groter. 
Hij is lief, knuffelt graag en is heel onstuimig. Met zijn groot lijf springt hij tegen je aan voor een knuffel of een lik.  Hij heeft (nog) geen besef van zijn eigen omvang en kracht. 

Op wandel -wat hij heel graag doet- is hij het eerste half uur net een raket. De stress en energie moet er eerst allemaal uit. Cumber heeft nooit netjes leren lopen aan de lijn dit vraagt de nodige training en aandacht. 

Cumber is heel sociaal dit zowel naar mensen als andere honden. Momenteel zit hij in een park met andere reutjes en teefjes en dat gaat allemaal prima. 

Heb je een tuin, veel tijd en energie? 
Misschien ben jij dan wel het nieuwe baasje van Cumber.

Voor deze grote liefdevolle en trouwe Mastin zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken weet en (ook letterlijk) sterk in zijn schoenen staat om deze puber de opvoeding te geven die hij verdient.

Zo groot als hij is, zo goed is hij ook. We weten niets van zijn leven voordat hij in het asiel terecht kwam, wel weten we dat Cumber een enorme lieve sul is met een blik die zo door je ziel heen kijkt. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Cumber

Er zijn nog geen reacties over Cumber.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie