Details van de hond Byekuya

La Nucìa

ByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuyaByekuya
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Byekuya is een Catalaanse herdershond-mix en een geweldige reu. Hij is door vrijwilligers gevonden zwervend in buitengebied. Samen met het teefje Rukia en hun 9 pups zijn ze naar het asiel gebracht.

Hij is een schattige hond van middelbare grootte. Hij heeft een mooie halflange vacht, maar dat is afgeschoren omdat er klitten in zaten. Dat zal na verloop van tijd weer aangroeien.

Update:
Een mooie,grappige en aanhankelijke middelmaat hond van ongeveer 2 jaar en sedert half december bij een fostergezin in Spanje.

Byekuya aan het woord:

Ik ben jong, speels en aanhankelijk. Goedgemutst en vrolijk ren ik doorheen de dag. Voor een spelletje en een knuffel moet je bij mij zijn. 

Mijn baasjes zijn veel met me bezig; we lopen uren in de bergen of aan het strand, waar ik me volop kan uitleven. Aan de lijn lopen doe ik prima en mag zelfs op plaatsen waar geen autos zijn helemaal vrij lopen. Joggers, skaters,fietsers...het doet me helemaal niks. 

Het liefste rij ik mee met de auto; daar voel ik me heerlijk, kijk ik gezellig door het raam en ben ik dicht bij mijn baasjes. Wagenziek ben ik dus niet.

Als mijn baasjes boodschappen doen, lukt het me al aardig goed alleen te blijven. Elke dag n stapje verder, zeggen ze hier.

Ze zeggen ook dat ik slim ben en snel iets aanleer. Luisteren doe ik als de beste en ik weet perfect welke regels van toepassing zijn. Soms hoor ik hier het woordje: puber en oostindisch doof... maar dan doe ik asof ik dat niet begrijp.

In huis en in de auto ben ik waaks; ik voel me verantwoordelijk en waarschuw mijn baasjes bij onraad, ik ben een echte herder.  

Met de meeste honden speel en ren ik in het rond; altijd dolle pret hier op het strand. Reutjes of teefjes het maakt me geen verschil.

Katten interesseren me niet en ik laat ze ook maar doen. Een huiskat zou een perfect maatje voor me kunnen zijn.

Ik zoek een baasje die me leidt, steunt en vertrouwen geeft zodat ik verder kan openbloeien. 

Welke actieve en liefdevolle familie wil me een gouden mandje geven? In ruil geef ik veel liefde, vriendschap, dankbaarheid en oneindige trouw.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Byekuya

Er zijn nog geen reacties over Byekuya.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie