Details van de hond Brisa

La Nucìa

BrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisaBrisa
Geslacht
Teef
Ras
Boxer
Grootte
> 50cm
Leeftijd
13 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Brisa is een heel lief oudje en een mooi karakter. Ze is een paar maanden geleden samen met Perla naar het asiel gebracht. Ze is altijd een huishond geweest en heeft bij de mensen gewoond. Nu ze oud is is ze naar het asiel gebracht en zit ze de hele dag in een kennel. Er hangt een bordje op haar kennel dat ze graag een klein stukje met je gaat wandelen.

Ik was laatst op het asiel en ik hoorde haar blaffen in haar hokje. Ik dacht ik zal haar even uitlaten misschien wil ze dat. Nou dat was het ook, de lieve schat is zindelijk in haar hokje, zodra we buiten waren deed ze een grote plas en een grote hoop. We liepen nog een stukje verder en toen gingen we weer terug, ze loopt netjes aan de lijn en geniet er duidelijk van. Onderweg gingen we even knuffelen, wat genoot ze met haar grappige oude boxer kop. Ik bracht haar weer in haar hokje, eigenlijk wilde ze niet maar toen ik toch doorliep ging ze braaf mee haar hokje in. Daar maakte ik haar mandje even op en Brisa ging tevreden in haar mandje liggen. Ik heb haar daarna niet meer gehoord. Ze blafte dus echt omdat ze nodig moest plassen en poepen en dat niet in haar hokje wilde doen.

Het is een hele lieve hond, maar naar andere honden kan ze wat knorrig zijn. Ze is nu ook nog maar kort bij ons en ze heeft wel altijd goed samen geleefd met een andere hond, Perla. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Brisa

Er zijn nog geen reacties over Brisa.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie