Details van de hond Gabanna

Nederland

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Ik ben een ongecastreerde reu van 8,5 maand jong.Omdat ik uit Spanje kom zijn nog niet alle dingen, geluiden en bewegingen mij bekend. Als ik dan onzeker word blaf ik wel eens flink naar dat wat weg moet. Kinderen maken mij bijvoorbeeld bang. Ook mannen in het donker of in onderbroek! Sommige grote dieren maken mij onzeker. Verder ben ik lief, volgzaam en nooit ver weg.Ik moet nog wel wat leren mbv heel lekkere snoepjes soms. Maar loslopen, aan de lijn met harnas,, mee uit eten of naar een feestje gaat best een paar uur. Hou me wel in de gaten, want ik kan ook goed roven. Als ik te lang alleen thuis ben doe ik dat ook! 2,5 uur is nu ongeveer mijn max.

Ik kan goed in de auto!Mee boodschappen doen of naar een natuurgebied. Als ik moet wachten ga ik eerst eens flink blaffen. Heb ik verlatingsangst of moet ik nog vertrouwen krijgen in de goede afloop? Helaas vind ik water zo leuk, dat ik niet altijd wacht tot ik bij schoon water ben. Ik kan heel goed zwemmen. Het liefst loop ik 2 a 3x in een losloopgebied, waar ik andere honden kan besnuffelen. Als dat niet kan, wordt ik thuis wel eens vervelend.

 

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Gabanna

Er zijn nog geen reacties over Gabanna.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie