Details van de hond Candela

Nederland

CandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandelaCandela

BAASJE GEZOCHT Mijn naam is Candela, ik ben een mix galgo/ podenco meisje van 8 jaar. Ongeveer een jaar geleden kwam...

Geplaatst door SPHOEK op Woensdag 30 december 2020
Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Mijn naam is Candela, ik ben een mix galgo/ podenco meisje van 8 jaar. Ongeveer een jaar geleden kwam ik hier in het asiel aan; mager, bang en verwaarloosd...maar inmiddels ben ik door de goede zorgen opnieuw een ‘super good looking girl’’, superfit, alert en gezond. Wandelen doe ik heel graag en ik loop netjes aan de lijn. Wil je mijn tuigje aandoen? Geen probleem ik wacht rustig tot jij klaar bent. Ik ben een echte knuffel-kont en het liefst volg ik je overal waar jij heen wilt. Ik loop ook steeds netjes achter je... ook als ik losloop. Nu zit ik samen in een park met een dame (Heidi) en een jonge heer (Duke). Dit gaat heel goed, vlotjes, we zijn een vrolijke bende. De jonge heer Duke zet ik af en toe eens (zachtjes of soms minder zachtjes) op zijn plaats, zo leert hij respectabel omgaan met dames op leeftijd, maar we delen steeds snoepjes, eten en strelingen! Ik ben een cuddle lief hondje die enkel een warme mand, aandacht, jouw warmte en een dagelijkse wandeling vraagt. Ben jij diegene die enkele uren tijd voor mij heeft? Kortom: mijn hobby’s zijn eten, een wandeling en veel knuffelen. Aan mij heb je een super vriendin!

Candela is een podenco achtige hond die nadat zij weggelopen was van haar baasje niet meer terug naar huis wilde. Ze is aktief en vrolijk  en heel lief ondanks haar trieste koppie. Ze is gehoorzaam en dol op mensen.

Ze zag er niet goed uit toen ze in het asiel kwam maar tegenwoordig is ze echt heel erg mooi geworden. Wat is ze opgeknapt zeg, hulde aan het asiel voor de goede verzorging. Candela is een sociale hond en leeft 24 uur samen met andere honden.

Ze gaat tegenwoordig ook met de andere honden spelen. Ze staat graag in het loslaat parkje.

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Candela

Er zijn nog geen reacties over Candela.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie