Donaties

Steun de dieren

De Protectora de La Nucía is een vrijwilligersorganisatie die zo goed mogelijk probeerd verlaten of misbruikte dieren te genezen en te beschermen en een nieuw thuis voor ze te vinden. We hebben hulp nodig bij onder meer veterinaire uitgaven en het verbeteren van faciliteiten.

U kunt ons op verschillende manieren helpen

Financiële steun

Al vanaf € 1, - per maand kunt u ons steunen door lid te worden van onze teaming groep. Klik op onderstaande afbeelding om een Teamer te worden.

Als alternatief kunt u op elk moment rechtstreeks een donatie doen op de bankrekening van de organisatie. Alle donaties, hoe klein ook, helpen ons de dieren te helpen.
Het rekeningnummer is caixa: ES06 2100 5694 0702 0005 7480
BIC CAIXESBBXXX

Fysieke donaties

We zijn altijd erg dankbaar voor het ontvangen van goederen die belangrijk zijn voor de dieren. Vooral kitten- en puppymelk en honden- en katten brokken zijn altijd nuttig. Ook riemen, halsbanden, dekens, handdoeken en lakens kunnen worden gebruikt om onze dieren ten goede te komen.

Ook hebben we altijd schoonmaakmiddelen nodig zoals Lejía (de blauwe flessen), en ook moppen, vloertrekkers, grote vuilniszakken die we kunnen gebruiken in de grote groene vuilbakken.
Om medicatie uit te delen aan de zieke dieren gebruiken we knakworstjes (vacuum verpakt) of puntjes zachte smeerkaasjes (in de ronde doosjes).

U bent welkom uw donaties af te geven tijdens openingsuren van het dierenasiel.

Hier fotos van voor en na de operatie van de kleine Elsa, de kleine chihuahua die een auto ongeluk heeft gehad en...

Geplaatst door SPHOEK op Maandag 21 juni 2021

Hoera Belka is 11 jaar geworden!! Uit haar spaarpotje heeft ze maar liefst 44 zakken voer gedoneerd Hier zijn we...

Geplaatst door SPHOEK op Zondag 23 mei 2021

Vandaag kwamen "The Lions" deze grote hoeveelheid voer doneren. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Namens alle dieren heel erg bedankt!!

Geplaatst door SPHOEK op Vrijdag 21 mei 2021

Noodoproep... Het asiel in La Nucía heeft dringend hondenvoer nodig. Er is nog voer voor ongeveer een week. Mocht u een...

Geplaatst door SPHOEK op Vrijdag 7 mei 2021

Lieve volgers, wij zijn enorm blij met jullie steun voor hondenvoer!! Ook namens de honden ENORM bedankt!!! Jullie zijn geweldig

Geplaatst door SPHOEK op Zondag 9 mei 2021