Donaties

Steun de dieren

De Protectora de La Nucía is een vrijwilligersorganisatie die zo goed mogelijk probeerd verlaten of misbruikte dieren te genezen en te beschermen en een nieuw thuis voor ze te vinden. We hebben hulp nodig bij onder meer veterinaire uitgaven en het verbeteren van faciliteiten.

U kunt ons op verschillende manieren helpen

Financiële steun

Al vanaf € 1, - per maand kunt u ons steunen door lid te worden van onze teaming groep. Klik op onderstaande afbeelding om een Teamer te worden.

Steun de honden met Teaming

Als alternatief kunt u op elk moment rechtstreeks een donatie doen op de bankrekening van de organisatie. Alle donaties, hoe klein ook, helpen ons de dieren te helpen.
Het rekeningnummer is caixa: ES06 2100 5694 0702 0005 7480
BIC CAIXESBBXXX

Fysieke donaties

We zijn altijd erg dankbaar voor het ontvangen van goederen die belangrijk zijn voor de dieren. Vooral kitten- en puppymelk en honden- en katten brokken zijn altijd nuttig. Ook riemen, halsbanden, dekens, handdoeken en lakens kunnen worden gebruikt om onze dieren ten goede te komen.

Ook hebben we altijd schoonmaakmiddelen nodig zoals Lejía (de blauwe flessen), en ook moppen, vloertrekkers, grote vuilniszakken die we kunnen gebruiken in de grote groene vuilbakken.
Om medicatie uit te delen aan de zieke dieren gebruiken we knakworstjes (vacuum verpakt) of puntjes zachte smeerkaasjes (in de ronde doosjes).

U bent welkom uw donaties af te geven tijdens openingsuren van het dierenasiel.

Vandaag kwam een charity organisatie een busje vol met lekkere warme dekens en doeken brengen. Deze zullen we van de...

Geplaatst door SPHOEK op Maandag 26 september 2022

De pompoenen en kalebassen van Elly en Anja Slagter die op een markt verkocht werden hebben €70 opgebracht. Dit gehele bedrag is gedoneerd aan Sphoek. We zijn daar ontzettend blij mee!

Geplaatst door SPHOEK op Zondag 4 september 2022

Wat een verrassing!! Einstein kwam op bezoek met zijn nieuwe baasjes

Geplaatst door SPHOEK op Dinsdag 12 juli 2022

Engelien is bij Kees en Patricia Jansen op bezoek en heeft daar een fantastische donatie ontvangen voor de asieldieren....

Geplaatst door SPHOEK op Zaterdag 18 juni 2022

Vandaag in Alphen aan den Rijn de 12e verjaardag van Belka gevierd. Belka heeft ook dit jaar weer gesponsord voor de...

Geplaatst door SPHOEK op Donderdag 9 juni 2022