Donaties

Steun de dieren

De Protectora de La Nucía is een vrijwilligersorganisatie die zo goed mogelijk probeerd verlaten of misbruikte dieren te genezen en te beschermen en een nieuw thuis voor ze te vinden. We hebben hulp nodig bij onder meer veterinaire uitgaven en het verbeteren van faciliteiten.

U kunt ons op verschillende manieren helpen

Financiële steun

Al vanaf € 1, - per maand kunt u ons steunen door lid te worden van onze teaming groep. Klik op onderstaande afbeelding om een Teamer te worden.

Als alternatief kunt u op elk moment rechtstreeks een donatie doen op de bankrekening van de organisatie. Alle donaties, hoe klein ook, helpen ons de dieren te helpen.
Het rekeningnummer is caixa: ES06 2100 5694 0702 0005 7480
BIC CAIXESBBXXX

Fysieke donaties

We zijn altijd erg dankbaar voor het ontvangen van goederen die belangrijk zijn voor de dieren. Vooral kitten- en puppymelk en honden- en katten brokken zijn altijd nuttig. Ook riemen, halsbanden, dekens, handdoeken en lakens kunnen worden gebruikt om onze dieren ten goede te komen.

Ook hebben we altijd schoonmaakmiddelen nodig zoals Lejía (de blauwe flessen), en ook moppen, vloertrekkers, grote vuilniszakken die we kunnen gebruiken in de grote groene vuilbakken.
Om medicatie uit te delen aan de zieke dieren gebruiken we knakworstjes (vacuum verpakt) of puntjes zachte smeerkaasjes (in de ronde doosjes).

U bent welkom uw donaties af te geven tijdens openingsuren van het dierenasiel.

Allereerst " van harte gefeliciteerd met je verjaardag ". Wat fantastisch dat je geen kados hebt gevraagd maar geld om...

Geplaatst door SPHOEK op Maandag 2 mei 2022

En wat te denken van Cas die samen met zijn ouders en broertjes naar het asiel.kwam om een envelop met inhoud af te...

Geplaatst door SPHOEK op Woensdag 27 april 2022

Wat zijn we blij met alle donaties die afgegeven worden bij het asiel. Deze lieve mensen waren er vanmorgen. ENORM BEDANKT

Geplaatst door SPHOEK op Woensdag 27 april 2022

We ontvingen deze mooie donatie van Maskokotas

Geplaatst door SPHOEK op Vrijdag 22 april 2022

We zijn dolblij met de droge dekens die ze ons kwamen brengen vandaag. Vooral omdat het zo ongelofelijk veel regent en we ze niet droog krijgen....

Geplaatst door SPHOEK op Dinsdag 5 april 2022