Details van de hond Tess

La Nucìa

Tess
Geslacht
Teef
Ras
Stafford
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Tess is een schattig klein stafford mixje. Zij werd gedumpt in het nachthok zonder een briefje of iets anders met uitleg erbij. Van haar geschiedenis is dan ook niets bekend.

Duidelijk zichtbaar zijn een aantal wondjes op haar koppie, nek en oren die duiden op 1 of meerdere vechtpartijen. Een aantal van die wondjes zijn al wat ouder, vandaar het vermoeden dat het er meerdere zijn geweest. Daarbij viel het direkt op dat ze beslist niet lekker met andere honden overweg kan dus ja.... misbruikt voor gevechten!? 

Hier gaat altijd het bloed van koken want zoals dat met zoveel honden gaat die niet met andere honden overwegkunnen.... voor mensen... is ze superlief! Ze vind het geweldig om gekrabbeld en gekriebeld te worden, haar krab spier waar je een hond zijn poten mee in de lucht laat slaan is bij haar wel heel gevoelig en natuurlijk voertjes uit de hand eten gaat lekker rustig. Kortom,, typisch gevalletje voor mensen heel lief, voor andere honden niet. Of dat voor alle andere honden geldt is op dit moment nog niet bekend. De tijd zal het leren.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Tess

Er zijn nog geen reacties over Tess.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie