Details van de hond Sula

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
Stafford
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Filmpjes met Sula:

Sula is een schattig jong teefje. Een paar weken geleden werd zij samen met een ander hondje uit een huis gered waarvan de bewoners vertrokken waren.

Direkt na aankomst in het asiel bleek dat zij enorm sociaal is naar zowel mensen als andere honden. Ze gedroeg zich vanaf het eerste moment al als een voorbeeldig jong hondje. Vrijwilligers hebben haar samen met 3 andere nieuwkomers in het uitlaat park losgelaten, en opvallend was dat zij als enigste van de 3 nergens op gecorrigeerd hoefde te worden. Speels, lief en gehoorzaam, dat is Sula.

Sula is een american stafford mixje. Liefhebbers weten wat een ontzettend lieve en vooral ook trouwe honden dit zijn, dus als haar nieuwe baasje een liefhebber is dan zal zij voor die persoon het beste nieuwe familielid zijn voor haar hele leventje.

Anderszijds zal zij ongeacht hoe lief en onverknalt door mensen zij is toch altijd met een muilkorf op over straat moeten als zij in Spanje blijft. De wet maakt nu eenmaal geen onderscheid tussen geweldige honden en door allerlei tuig verknipte honden. Vandaar dat er besloten is haar z.s.m. naar Nederland te brengen daar waar haar nieuwe familie gewoon lekker zonder voor haar overbodige handicaps met haar kan wandelen en spelen.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Sula

Er zijn nog geen reacties over Sula.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie