Details van de hond Shonda

La Nucìa

ShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShondaShonda

Hace unos días abandonaron a esta perra en la jaula exterior de la protectora, está en los huesos y tiene pinta de...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Dinsdag 19 januari 2021
Geslacht
Teef
Ras
Pittbull
Grootte
35-50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Shonda zou 4 juni meemogen op de rit naar Nederland voor adoptie. We hebben haar snel een bloedtest gegeven en gelukkig was ze negatief leishmania en erlichia. Maar helaas bedacht de adoptant zich. Shonda haar koffertje staat dus klaar maar ze zoekt nog een geschikte adoptant of anders een gastgezin zodat zij uit het asiel kan.

Inmiddels is het al weer november en Shonda zit nog steeds in het asiel. Ik zie haar steeds treuriger worden. Een heel belangerijk verandering is dat Shonda op dit moment 24/7 samen met andere honden leeft in een groot hok. Ze eet en slaapt en doet alles in de roedel. Dat is heel fijn om te weten omdat ze dus echt met andere honden kan!!!!!!!

Shonda werd in de buitenkennel van het asiel achtergelaten. Ze was mager en niet gechipt. Ze is heel erg lief en zachtaardig, een echte knuffelhond. Het schijnt dat de eigenaar geprobeert heeft om haar terug te krijgen maar dan moet je in Spanje de juiste papieren hebben om een stafford of pitbull (mix) te mogen hebben. 

Van de vijwilligers hebben we een goed profiel van haar gekregen. Ze is een lieve hond die netjes meeloopt aan de riem. Ze schijnt met alle hondjes die ze tegenkomt met wandelen en waar ze mee los mag in loslaatpark op het asiel goed om te gaan. 

Ze reageert op straat niet echt op katten maar voor de zekerheid plaatsen we haar liever niet bij katten.

Shonda is een kruising. Ze lijkt op een kruising tussen een pitbull en wat anders.   Ze vindt het heerlijk om te wandelen en overal te snuffelen. Het is een vrolijke hond wat amper iets weg heeft van een pitbull, alleen haar kop lijkt erop.

Filmpjes met Shonda:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Shonda

Er zijn nog geen reacties over Shonda.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie