Details van de hond Sebastian

La Nucìa

SebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastianSebastian

Sebastián de compras ¿Y por qué no? Sebastián es un perro tan educado que puede acompañar a sus compañeros de acogida...

Geplaatst door Esther de la Jungla op Woensdag 13 januari 2021
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
5 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Geintresseerde

Sebastián leeft sonds kort bij een gastgezin in huis samen met andere honden en een kat. Hij is erg braaf en loopt ook los tussen de andere hondjes. Sebastián heeft jaren apart in een kennel gezeten in het asiel. Omdat hij een kruising met een stafford is wordt dat standaard gedaan. Hij heeft nu de kans gekregen om te laten zien dat hij een een hele lieve huishond is.

Sebastian is een leuke sterke hond. Hij is speels en energiek en zeker niet angstig. Graag zou hij af en toe een sprintje willen trekken, maar dat gaat niet in het asiel. Hij loopt netjes mee aan de riem en reageert niet fel op andere honden tijdens de wandeling. De katten van het asiel interesseren hem niet echt. Wat zijn achtergrond is dat weten we niet....hij werd zoals zoveel honden, anoniem achtergelaten bij het asiel.

 

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Sebastian

Er zijn nog geen reacties over Sebastian.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie