Details van de hond Rudo

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Rudo en zijn broer Goofi werden door hun eigenaar naar het asiel gebracht. Hij had ze nooit gevaccineerd, geen papieren voor ze en ze ook nooit getraind of opgevoed. Dat is voor zulke grote pups wel een probleem, want ze wisten niet hoe ze met andere honden moesten spelen. Ze zijn nog jong, dus als iemand met ervaring ze wilt adopteren en trainen, dan zullen het geweldige honden zijn. Ze zijn lief met mensen en het zijn prachtige grote honden.

.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Rudo

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  8 opmerkingen
  27-10-2020

  De broertjes Rudo en Goofi zijn 2 heerlijke superspeelse malloten.

  Ze mogen regelmatig samen even los in het nieuwe speelterreintje en hoe ze daar met elkaar tekeer gaan, in en uit het zwembad plonzen, over de obstakelbanen heenscheuren en elkaar nazitten is een lust voor het oog. 2 vrolijke, bijzonder lompe snuiters die een baasje nodig hebben met een flinke omheinde tuin waar ze hun energie de vrije loop kunnen laten. Bonuspunten natuurlijk voor een baasje die ze ook serieus weet te socialiseren.

  Overigens, dat laatste is wel degelijk nog een mogelijkheid voor de broertjes. Dom zijn ze niet, en voor een voertje willen ze gerust even op commando gaan zitten.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie