Details van de hond Pedro

La Nucìa

PedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedroPedro

PEDRO Pedro es un perro diez. Tiene 5 años. Es muy alegre y es sociable con perros, gatos y personas. Es cariñoso y...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Zaterdag 2 oktober 2021
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
5 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Geintresseerde

Lieve Pedro heeft te lijden van het asielleven op de betonnen vloer. We dachten laatst dat we een goeden mandje voor hem hadden maar dat ging helaas niet door omdat ze toch geen 2de hond wilde.

Nu zit Pedro weer alleen in een kennel omdat hij te lief is. Als hij in een groep wordt gezet is hij het slachtoffertje elke keer en reageren de andere honden zich af op hem. En Pedro.... die doet niets maar dan ook niets terug. Dus voor zijn eigen veiligeheid zit hij in een kennel apart en wordt 1 x per dag uitgelaten. Hij is 7 jaar geschat maar hij kan ook 9 jaar zijn. Pedro kan met alle honden en met katten. Hij is dol op een tennis bal. Lieve honden liefhebbers wie heeft er een hele zachte mand en een tennisbal en een plekje voor Pedro?????

Hij heeft zijn koffertje al een tijdje geleden gepakt dus die staat klaar!!

Medische feitjes, Pedro is gecastreerd en heeft al zijn entingen netjes gehad. En goed nieuws, de uitslag van zijn bloedtest was prima, alles goed

 

Pedro werd achtergelaten in de buitenkennel van het asiel. We weten niet of iemand hem gevonden heeft of dat zijn eigenaar hem daar gedumpt heeft.

Aan Pedro zelf zal het niet liggen. Hij geeft niets om andere honden, trekt niet aan de riem en is altijd wel in voor een spelletje.

Pedro is heel makkelijk te herkennen; als je in het asiel in het PPP verblijf bent en je ziet een hond met een balletje in zijn bek, dan is dát Pedro ;-)

Hij vind eekhoorntjes wel spannend, maar hij heeft nog niet besloten of hij erop wil jagen of als studie object wil gebruiken, fascinerend vind hij ze in ieder geval wel. 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Pedro

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  11 opmerkingen
  09-09-2021

  Pedro is een heerlijke gekke hond. Toen hij nog in een hokje alleen zat begroette hij alle bezoekers steevast met een balletje of ander speeltje in zijn bek. Tijdens het uitlaten kun je dat balletje gerust meenemen want meneer vind het heerlijk om erachteraan te rennen.

  Helaas heeft hij het stigma pitbull meegekregen (niet het ras, maar het labeltje) waardoor ook hij onder bijzonder strenge Spaanse regelgeving valt. Daarom zou het voor hem het beste zijn in nederland geadopteerd te worden want om hem nu altijd met een muilkorf om uit te laten is beslist onzin.

  De beslissing destijds van de dierenarts om hem als pitbull mix aan te merken snap ik niet want met de meeste fantasie zie je in hem absoluut geen enge of gevaarlijke hond. Hij is amper 40cm hoog en is zo een typisch blij-ei type hondje.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie