Details van de hond Linda

La Nucìa

LindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLindaLinda

Linda de Langzitter Even een paar woordjes over onze Linda. Linda is een pitbull mixje die de behoorlijk twijfelachtige...

Geplaatst door Tom Jacobs op Dinsdag 8 februari 2022

LINDA Linda y su hija Esther llegaron a nosotros porque su familia no tenía la documentación requerida. De eso hace 3...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Vrijdag 23 oktober 2020
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
10 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Linda is een vriendelijke, enthousiaste en vrolijke hond. En dat terwijl ze vrijwel de hele dag in een hok zit. Ze behoudt haar enthousiasme voor het leven en dat straalt er vanaf tijdens de wandelingen. Ze kwispelt en wil graag knuffelen.

Ze is niet zo groot en ze heeft een prachtig glimmende vacht. Momenteel is ze iets te dik, want ze beweegt te weinig, maar dat gaat vast beter als ze bij iemand thuis woont. Maar let op! Linda kan niet me katten en kleine honden.

Linda en haar dochter Esther kwamen in het asiel omdat je als bezitter van dit ras in Spanje een vergunning nodig hebt. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om de vergunning te krijgen, je moet een psychische test doen zodat ze weten dat het over een evenwichtig persoon gaat.

Je hebt een verzekering nodig en moet de gemeente om toestemming vragen. Maar heel veel mensen willen zich niet aan de regels houden en dan worden ze door de politie in beslag genomen. zoals in dit geval..

Helaas voor Linda is haar dochter al geadopteerd, maar zij zelf nog niet.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Linda

Er zijn nog geen reacties over Linda.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie