Details van de hond Duster

La Nucìa

DusterDusterDusterDusterDusterDusterDusterDusterDusterDuster
Geslacht
Reu
Ras
Pittbull
Grootte
35-50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Duster is een ontzettend leuk en lief hondje. En wat een knap koppie!!!

Duster is een mooi hondje, maar hij is in slechte toestand bij ons achter gelaten. Hij erg lief en hij zal vast snel herstellen.  

update; Duster is inmiddels uitgegroeid tot een heerlijke gezonde speelse puber. Hij zit bomvol energie van het lange opgesloten zitten in zijn kleine hokje.

Als hij het speelterrein op mag dan vindt hij alles en iedereen leuk en spannend, hij rent en vliegt zich suf en als je na zeg een kwartiertje even met hem gaat wandelen dan is het een aangelijnde vrolijkerd.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Duster

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  19 opmerkingen
  26-10-2020

  Tot nu toe slechts 1x met Duster gewandeld. Heb ervan genoten. Hij is superenergiek ( logisch voor een jonge hond die grootste deel van zijn dagen opgesloten zit in een klein hokje zonder veel afleiding ) maar zodra hij wat gekalmeerd is na een half uurtje wandelen blijkt hij best geinteresseert om simpele truukjes aan te leren. Dit slimmerdje reageert heel blij als hij iets goed gedaan heeft en daarvoor beloond word.

  Een nieuw baasje die hem regelmaat, discipline en aandacht geeft heeft hier voor de rest van Dusters leventje een geweldige kameraad aan.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie