Details van de hond Dream

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Pittbull
Grootte
> 50cm
Leeftijd
11 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Na ruim 2 jaar in het asiel gezeten te hebben leek Dreams droom uit te komen. Hij mocht mee naar een gastgezin die zich om hem zouden bekommeren totdat hij geadopteerd werd. Na 3 voor hem heerlijke weken waarin hij lekker buiten rond kon rennen, waar er met hem gespeeld werd en waar hij `s-Avonds lekker bij de opvangbaasjes op de bank mocht meldde zich een adoptie kandidaad.

Deze mensen kwamen een week lang elke dag even bij Dream kijken, gingen met hem wandelen en wat men zoal doet om kennis te maken met de nieuwe huisvriend. Na deze week werd de knoop doorgehakt en werd Dream geadopteerd. Dit tot grote opluchting en blijdschap van de medewerkers en vrijwilligers van het asiel.

Helaas bleek Dreams droom een nachtmerrie. Na een paar weken hadden de adoptanten geen zin meer in Dream. Het bleek om een gezinssituatie te gaan waarin hij niet pastte en die vantevoren bij hen bekend was. En omdat het opvanggezin inmiddels alweer opvang voor een andere langzitter deed kon Dream helaas ook bij hen niet meer terug.

Arme Dream. Hij heeft slechts heel eventjes weer kunnen proeven van een fijn hondeleven, en nu zit hij weer het grootste deel van de dag opgesloten in zijn celletje in het asiel. 

Het zit hem niet echt mee. Op zijn leeftijd is het moeiljk om nog een geschikte adoptie familie te vinden die hem zijn laatste jaren de beste jaren kunnen geven en ziet het er nu naar uit dat hij deze zal slijten in het asiel....

Dream is een ontzettend lieve hond die enorm geniet van de wandelingen. De arme ziel moet helaas veel tijd doorbrengen alleen in een kennel en dat gaat hem niet in de koude kleren zitten.

Als je hem uit de kennel haalt springt hij heel hoog op en neer en wil de riem pakken.
Hij is gewoon dol-enthousiast.

Helaas kan hij in het asiel niet rennen of lekker ravotten, dus hij zit boordevol energie. Toch loopt hij prima mee aan de riem. Al moet hij nog veel leren.

Hij luistert overigens wel goed als je "nee" zegt wanneer hij de riem in zijn bek probeert te pakken.
Slimme hond.

Dream is met vrijwilligers meegeweest naar een meertje om te zwemmen en heeft zich daar super gedragen.

Het is een prachtige en leuke hond!

We weten niks van het verleden van Dream. Degene die hem heeft achtergelaten heeft geen zin gehad om zich te laten zien, dus heeft hij Dream samen met Donna in de buitenkennel gedaan. Op het eerste moment was hij erg nerveus, maar toen hij gekalmeerd was liet hij zien dat hij heel erg lief, actief en speels is.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Dream

Er zijn nog geen reacties over Dream.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie