Details van de hond Peppa

Spanje

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
Spanje
Adoptie status
Geadopteerd in Spanje

Peppa is een lief en vrolijk hondje. Ze is dol op mensen. Ze kruipt graag bij je op schoot en geeft je dan kusjes. Ze is niet alleen aanhankelijk, maar ook wandelt ze lekker met je mee en luistert goed.

Ze is heel leuk met andere honden.

De katten bij het asiel vindt ze wel interessant en als ze wegrennen, wil ze er maar wat graag achteraan. Fietsers vindt ze niet interessant.

Peppa is ´snachts achtergelaten in het buitenhok, misschien omdat ze leishmania heeft. Ze heeft wat last van haar huid (waarschijnlijk door de Leishmania), dus het asiel is niet echt een geschikte plek voor haar.

Peppa zit sinds november in het asiel ze is een teefje dat vermoedelijk gebruikt is om te fokken. Haar achtergrond is onbekend. Ze werd anoniem achtergelaten bij het asiel. Over haar heden kunnen we vertellen dat ze enorm lief is en erg aanhankelijk. Ook is ze heel rustig. .....Peppa wacht op een baasje in het asiel van La Nucía!

Video´s van Peppa:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Peppa

Er zijn nog geen reacties over Peppa.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie