Details van de hond Yoline

La Nucìa

Geslacht
Teef
Ras
Herderachtige
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Yoline is echt super lief. Het is een wat timide hond, maar als ze je eenmaal kent is ze helemaal happy. Yoline is gek op andere honden en ze is dan ook erg sociaal. Als we met haar en een andere hond lopen gaat ze soms al sprongetjes maken dat ze wil spelen. Echt mooi om te zien dat ze in zo'n korte tijd al zoveel is veranderd. Ze is bij mannen nog wat terughoudend en daar wil ze het liefst wat uit de buurt blijven. Dit zal wennen zijn, maar vrouwen vindt ze wel al leuk.
Yoline zal al heel wat meegemaakt hebben in haar korte leventje. Ze heeft een litteken op haar snuit en waarschijnlijk heeft ze al een keer pups heeft gehad. Waarschijnlijk heeft ze ook een negatief beeld gekregen van mannen en zijn die niet zo lief tegen haar geweest. 

Ze lijkt op dit moment de katten bij het asiel maar raar te vinden. Ze gaat er niet op af.

Dit is Yoline. Een schattig klein herderachtig teefje slechts een paar daagjes in het asiel.

Ze is momenteel nog erg schuchter zoals wel meer honden met een verleden dat zijn. Maar we hebben al gemerkt dat zij erg rustig en niet paniekerig is. Met wat tijd, liefde en geduld zijn we er zeker van dat zij weer op zal bloeien tot de lieverd die we nu al in haar kunnen zien.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Yoline

Er zijn nog geen reacties over Yoline.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie