Details van de hond Yoda

Nederland

YodaYodaYodaYodaYodaYodaYoda

BAASJE GEZOCHT‼️ Yoda, een lieve herder van 6 jaar met een pittig karakter en rugzakje uit land van herkomst. Als je...

Geplaatst door SPHOEK op Maandag 16 augustus 2021
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
7 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Beschikbaar

Yoda, een lieve herder met een pittig karakter en rugzakje uit land van herkomst. Als je haar eenmaal een warm plekje hebt geboden zal ze alles voor je doen. Knuffelen is ze niet zo van maar lieve en positieve aandacht kan ze op bouwen.

Ze wordt wat onzeker als ze duidelijk word toegesproken, waarschijnlijk een trauma van land van herkomst. Yoda houdt enorm veel van buiten zijn. Wandelen en spelen of in het water, hier geniet ze van! Ze is leergierig en heeft de basis commandos onder de knie.

Recentelijk heeft ze intensieve gedragstraining doorlopen en het werpt de vruchten af! Dit stokje wil ik graag met goed resultaat overgeven. Bij andere hondjes en bij poezen is ze wat wild maar na eenmaal kennis te hebben gemaakt is het voor haar prima.

Ze kan niet in een gezin met jonge kinderen. Yoda kan prima een autorit weerstaan. Yoda eet graag vers vlees. Aan Yoda heb je een vriendin voor het leven!

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Yoda

Er zijn nog geen reacties over Yoda.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie