Details van de hond Yoda

YodaYodaYodaYodaYodaYodaYodaYodaYodaYodaYodaYoda

BAASJE GEZOCHT‼️ Yoda, een lieve herder van 6 jaar met een pittig karakter en rugzakje uit land van herkomst. Als je...

Geplaatst door SPHOEK op Maandag 16 augustus 2021
Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
Spanje
Adoptie status

Geadopteerd in Spanje

Yoda, 7 jaar, een lieve spaanse herder met een gouden hartje. Als je eenmaal het vertrouwen hebt gewonnen bij Yoda dan is ze voor altijd jouw beste vriendin. Helaas is het voor Yoda niet altijd even makkelijk geweest in haar eerste paar maandjes van haar leven. Ze heeft gezworven op straat en heeft daarmee kennis moeten maken met het 'overleven'. Dit zie je terug in haar gedrag naar andere honden en vreemde mensen. Dit zijn géén zorgwekkende situaties maar wel een aandachtspunt. We hebben met Yoda getraind en begeleidt in haar gedrag op straat en ze kent nu de basisregels, als je als baasje maar duidelijk en stabiel kan zijn.

Zoals je op het filmpje ziet is ze dol op rennen achter takken en ballen aan. Ze is dol op wandelen en buiten zijn. Ze komt het beste tot haar recht in een rustige omgeving zónder kleine kindjes. Yoda houdt erg van waken en ze houdt ook erg van persoonlijke aandacht. 

Helaas moeten wij op zeer korte termijn afscheid nemen van Yoda aangezien ze in ons gezin van twee jonge kindjes te veel stress ervaart.

Yoda verdient een gouden mandje! 

s

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Yoda

Er zijn nog geen reacties over Yoda.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie