Details van de hond Vibeka

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
0-35cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geadopteerd in nederland

Fiep of Vibeka zoals ze officieel heet woont nu in Nijkerk bij een gastgezin totdat ze een eigen huisje heeft.
Ze weegt 6,6 kilo.
Fiep is 5 mei gesteriliseerd dus vandaar dat ze een rompertje aan heeft.

Wat een lief gevoelig hondje is dit. Ze is een echte knuffelkont en zoekt ook een huisje waar ze gezellig bij je op schoot mag liggen en bij op de bank. Dat maakt haar leventje mooier omdat ze daar zo van geniet.
Ze is een sociaal hondje en ze kan eigenlijk met alle honden. Ze gaat af en toe bij de buren naar binnen waar ze een kat hebben en die vindt ze gewoon eng en blijft ervan weg.
Ik denk niet dat ze in Spanje voordat ze in het asiel heeft gezeten in een huis heeft gewoond want ze begrijpt niet dat ze zichzelf in de ramen ziet van de deur, ze blaft daar nog tegen. Ik zeg dan dat ze op moet houden en dat doet ze dan ook.
Ze speelt heel graag met balletjes of ander speelgoed en ze vindt het geweldig als ze los kan rennen met iets in haar bek en de andere honden rennen daar weer achteraan, dat is te zien op het filmpje.
Ze wandelt graag, ze kan heel soms aan de lijn blaffen naar andere honden, waarom ze dat somsvdoet weet ik niet want ze kan heel goed met andere honden. De afgelopen dagen helemaal niet meer gedaan ook.
Ze zat in het asiel in een hok met pups en andere kleine hondjes. Ze is zeer tolerant en verdraagzaam tegen alle hondjes. Ze ligt ook graag met andere hondjes in de mand.
Fiep heeft geen voernijd, ze eet regelmatig uit hetzelfde voerbakje met een ander hondje.
Ze kan nog in elkaar duiken als je over haar heen buigt, ze lijkt dus niet alleen maar leuke ervaringen te hebben gehad. Onvoorstelbaar dat je zo een lief klein hondje kwaad kunt doen.
Lieve Fiep zoekt een huisje waar ze lekker met haar gaan wandelen en spelen, bij andere honden zou heel leuk zijn maar is geen must.
Liever niet hele jonge kinderen omdat die ivm haar formaat er mee kunnen gaan rondlopen. ze vindt kinderen wel leuk.
Ze kan zonder problemen mee in de auto, zit rustig en wordt niet ziek.
We vinden haar erg op een griffon Belge lijken maar we weten de ouders niet dus vandaar dat ik look a like heb neergezet. Ze heeft een onderbeet maar heeft daar geen last van.
Ze kan heel goed rennen en speelt graag met andere honden dus een beetje sportieve baas zou fijn zijn.

s

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Vibeka

Er zijn nog geen reacties over Vibeka.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie