Details van de hond Vera

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
7 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Filmpje dat ze tijdens een wandeling in een plas ligt af te koelen

Vera is al eerder geadopteerd geweest zij was toen bijna een jaar Helaas is zij nu teruggebracht omdat haar baasje het land gaat verlaten en zij niet mee mag. Vera is dus een leuk gezellig huishondje die heel graag zo snel mogelijk weer een huisje wil hebben Vera heeft best wel wat pech in haar leventje. Ze is een leuke hond met een leuke snoet en is gek op mensen.

Andere honden vindt zij soms wel leuk maar vaker niet. Reutjes kan ze wel mee omgaan maar teefjes ziet zij liever niet in de buurt van haar mensen vrienden. Komen die in de buurt dan gaat ze er boos op af. Aan de riem resulteert dat in trekgedrag. Trekgedrag wat met een goed tuigje en de juiste begeleiding snel opgelost kan worden. Daar zit een beetje het probleem; Vera heeft nu 2 keer achter elkaar baasjes getroffen die haar niet begrijpen en haar daarom verkeerd benaderen/behandelen.

In het begin gaat dat nog wel goed maar op een bepaald moment vinden ze het ergelijk gedrag en willen Vera dan niet meer. Heel erg jammer voor Vera dat er niemand was die haar hiermee wil helpen, want verder is ze heel leuk. Vera kan niet loslopen voor die reden maar ook gaat ze graag achter andere kleine dieren aan.

Voor Vera zoeken wij een actieve baas met kennis van honden en tijd en geduld. Een baas die wil investeren in Vera. Ze heeft een goede conditie en loopt graag en lang. Zwemmen vindt zij niet leuk. Denk jij de goede match te zijn? Neem dan contact op. Vera verdient het zo!!

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Vera

Er zijn nog geen reacties over Vera.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie