Details van de hond Tupac

La Nucìa

TupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupacTupac
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Door de politie gevonden, bewust achtergelaten. Mogelijk omdat hij groter gegroeid is dan zijn vorige baasje op gerekend had? Hij heeft het duidelijk niet gemakkelijk gehad. Hij was bang voor mannen (dat gaat inmiddels stukken beter).Mannen moeten eerst aantonen dat ze goede bedoelingen hebben (bijvoorbeeld door het omkopen met knakworstjes zijn favoriete snack). Hij raakte in het begin volledig in paniek wanneer hij iets om zijn nek kreeg. Dus halsband omdoen was "no go". Dat gaat nu prima en hij vindt het geweldig om met een halsband om lekker buiten het asiel te mogen wandelen. Tupac is nu ook de waakhond van het asiel. Hij heeft bepaalde privileges verworven en loopt veel (en zeker s'nachts)los. Alleen bekenden mogen binnen ;). Hij ziet er een beetje uit als een grote knuffelbeer die graag aandacht krijg en dat klopt....maar dan moet hij wel eerst vertrouwen in je hebben.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Tupac

Er zijn nog geen reacties over Tupac.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie