Details van de hond Troche

Nederland

TrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTrocheTroche

Deze update ontvingen we van het baasje van Rio (Troche) en Pablo: "Hallo, Vorige week maakten we kennis met...

Geplaatst door SPHOEK op Vrijdag 3 september 2021

Afgelopen dinsdag is Troche (wit met zwart) verhuisd naar zijn nieuwe thuis. Hij krijgt daar een heerlijk leven en ook...

Geplaatst door SPHOEK op Vrijdag 27 augustus 2021

BAASJE GEZOCHT. Troche ( wij noemen hem Troy) is een lieve zachtaardige gevoelige hond. Hij gedraagt zich keurig in huis...

Geplaatst door SPHOEK op Woensdag 14 juli 2021
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Troche ( wij noemen hem Troy) is een lieve zachtaardige gevoelige hond. Hij gedraagt zich keurig in huis en maakt niks stuk en is geen blaffer. Wat geniet hij van het knuffelen met ons en het gezelschap van onze honden. Hij gaat graag mee wandelen en in het begin is hij wat afwachtend naar andere honden die je tegenkomt maar hij is erg sociaal en speelt graag met soortgenoten.

Nu hij bij ons ook op omheinde stukken los mag lopen is hij zo blij en voelt zich dan stoer en vrij. Auto rijden vind deze knapperd ook geen probleem. Voor Troche zoeken wij een iemand die op zachte wijze met hem omgaat en graag actief bezig is met deze knappe vent.

Een andere hondenvriend zal helemaal geweldig voor hem zijn. Troche houd niet van katten. Ook denken wij dat grotere kinderen een match met hem zijn. Hij past zich gemakkelijk aan en vraagt echt heel weinig. Als hij zijn etensbak krijgt wacht hij zo bescheiden af of het wel voor hem is en begint daarna echt zo smakelijk ervan te eten dat is een plezier om te zien.

Troche is een hond die na gewenning echt je maatje word en overal mee naar toe kan. Hij straalt echt zoveel liefde en warmte uit voor degene die hem verzorgt. Het is echt een schat van een hond!

Word u zijn nieuwe thuis of hebt u interesse? Vraag dan gerust om meer info via telefoonnummer of via de mail.

Troche en Moche zijn samen in het asiel gekomen. Het stel dat ze bracht zei dat ze ze lopend langs de weg hadden gevonden. 
Maar ze moeten een huis hebben gehad, want ze zijn al gecastreerd. Iemand heeft voor ze gezorgd, maar we snappen niet dat ze niet gechipt zijn en dat niemand ze zoekt.

Troche is rustig, lief en goed met grote kindere. Hij is niet goed met katten.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Troche

Er zijn nog geen reacties over Troche.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie