Details van de hond Thot

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Labrador Retriever
Grootte
> 50cm
Leeftijd
4 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Geintresseerde

Thot en Mut werden samen in de buitenkennel achtergelaten. Ze waren erg dun, bang en hingen echt aan elkaar van onzekerheid voor het onbekende. Ze hebben nu al veel gegeten en het ziet er niet naar uit dat ze een goed leven hebben gehad. Natuurlijk zijn ze ook niet gechipt. Mut is redelijk snel geadopteerd en was al snel minder bang dan Thot. Thot is nu nog steeds wel voorzihtig naar vreemde mensen.

Thot zit nu in een park met andere honden. Dit gaat erg goed. Helaas worden ze niet zo vaak uitgelaten, omdat er niet genoeg vrijwilligers zijn om alle honden tegelijk uit 1 park uit te laten. Als hij wel mee kan wandelen is hij erg sterk aan de riem. Natuurlijk moet hij het nog allemaal leren en hij vindt het ook allemaal nog erg spannend.

-Thot heeft in de corona periode een tijdje bij een gastgezin mogen wonen in Spanje. Dat ging best heel goed. Hij is lief met alle honden en zoals op de foto is te zien zelfs met een heel klein hondje. Hij ging graag mee wandelen maar hij bleef mensen wel spannend vinden. Bij adoptie gaat onze voorkeur uit naar een adres waar ze al een andere hond hebben zodat Thot daar steun aan heeft. De informatie uit het gastgezin is ook dat hij goed mee kan wandelen.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Thot

Er zijn nog geen reacties over Thot.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie