Details van de hond Siberio

La Nucìa

Geslacht
Reu
Ras
Spaanse Berghond
Grootte
> 50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status
Nog steeds beschikbaar

Siberio is een grote sullige hond. Hij is vriendelijk naar mensen en kan prima met andere honden. Wel jaagt hij graag op kleinere vluchtdiertjes, denk aan konijnen, eekhoorntjes en dergelijke. Daar gaat hij graag achteraan.

Het is dan ook aan te raden dat zijn nieuwe adoptie family voldoende fysieke kracht heeft om hem tegen te houden als hij achter zijn ‘prooidieren’ aan wil. Sta je stevig genoeg in je schoenen en lijkt het je leuk om deze prachtige mastin / kaukisische herder mix in jouw family op te nemen? Kom dan eens kijken bij Siberio.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Siberio

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  2 opmerkingen
  21-06-2021

  Ben je op zoek naar een pony die blaft? Dan is Siberio de hond die je zocht. Siberio is een mixje tussen spaanse berghond (mastin) en kaukasische herder. Beide behoorlijk grote rassen, beide gefokt voor ongeveer dezelfde taak (schapen beschermen tegen wolven).
  Laat je niet imponeren door zijn grootte. In zijn bolletje is Siberio net zo'n makkelijke kerel als hondjes van half zijn grootte. Hij is makkelijk tegen mensen, heeft geen enkel probleem met andere honden en natuurlijk heeft hij wel ruimte nodig. Siberio zou het heel goed doen op een manege waar hij tussen andere ponies niet eens opvalt

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie