Details van de hond Pizca

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 maanden
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Gereserveerd

Pizca verblijft nu bij een gastgezin in Spanje samen met een hond en tieners.
Ze is erg ziek geweest, maar heeft kunnen aansterken bij het gastgezin en nu is ze klaar voor adoptie. 
Pizca is zo goed als zindelijk. Ze doet al haar behoeften buiten en staat bij de deur te piepen als ze wat moet doen. 
Ze kan goed mee in de auto. Met andere honden kan ze perfect samen en ook met kinderen is ze leuk. Katten zal ook geen probleem zijn, ze is nog jong en kan dus nog veel leren. Ze vindt eigenlijk alles en iedereen leuk.

Ze komt uit een nestje waarvan meerdere al naar Nederland zijn gekomen en daar geadopteerd zijn. Het valt op dat alle pups uit dit nest heel lief en slim zijn. Ze leren snel en passen zich ook snel aan aan het leven in huis. 

Dit leuke hondje is een pup van Aurora. Ze is een hele lieve zachtaardige moeder. Haar pups willen heel graag bij mensen zijn, ze zijn niet bang en ze zien er heel mooi uit. Moeder is ongeveer 50 cm schofthoogte. Dat zullen haar pups ook worden.

Pizca is de kleinste van het nestje. Ze kwam erg ziek binnen, maar is een vechtertje die er wel bovenop kwam. Ondanks dat ze half zo klein is als de rest, laat ze zich niet kisten 

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Pizca

Er zijn nog geen reacties over Pizca.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie