Details van de hond Pineapple

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

Piña is een heel mooi middel-kleine mix uit Spanje. Inmiddels is ze 6 maanden geadopteerd door een gezin in Nederland. Het is een lief, aanhankelijk en actief hondje, maar helaas moeten zij met pijn in het hart toch besluiten haar te herplaatsen. 
Ondanks dat Piña al veel heeft geleerd (en dat ook in haar mars heeft), is ze erg snel gestresst bij een te drukke omgeving, aangelijnde honden en rennende kinderen. Ze is dus niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen in een drukke stedelijke omgeving. Denk eerder aan een gezin met kinderen vanaf 14 jaar. 
Piña is namelijk heel reactief en dat uit zich vooral in hard blaffen, erop af willen schieten en heeft soms de neiging tot happen als ze schrikt. Niet uit valsheid, maar uit angst. Ze raakt dan overprikkeld. We denken dat hier zeker aan gewerkt kan worden, maar dat heeft tijd en rust nodig. Als Piña de omgeving vertrouwd is het een vriendelijk hondje dat goed luistert. 
Piña gedijt bij een actief, geduldig baasje die in een rustige omgeving woont. Ideaal zou zijn als deze al één (of meerdere) honden heeft. Piña wordt heel blij van andere honden als ze ermee kan spelen en rennen. Dat laatste kan ze ook heel hard! 
In het bos kan ze goed tot rust komen door veel te snuffelen en hondjes los te ontmoeten. In huis is ze heel braaf en luister goed naar haar naam, speelt ze heel graag met haar bal of klos en zoekt ze veel nabijheid op de bank. Ze doet haar dutjes in haar mand in een open bench met een doek eroverheen. Dit is haar holletje in huis. Ze kan ook goed een ochtend alleen thuis zijn. Ze gaat dan veel slapen. Te lang zou voor haar wel sneu zijn, gezien ze van gezelschap en beweging houdt. 
Piña kan goed mee in de auto en heeft helemaal geen voernijd.

Pineapple is een lief en aanhankelijk hondje dat nogal wat pech heeft gehad met mensen. Ze is gewend aan autorijden en vindt dat ook leuk. Katten vindt ze ook leuk. Ze weegt 9 kilo.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Pineapple

Er zijn nog geen reacties over Pineapple.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie