Details van de hond Pijo

Nederland

PijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijoPijo

We ontvingen een update van de baasjes van Tijo: "Tijo (voorheen Pijo) woont nu op de kop af 2 weken bij ons in huis....

Geplaatst door SPHOEK op Donderdag 11 februari 2021
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Pijo is sinds kort bij ons in de opvang en wat doet hij het goed. We zien hem met sprongen vooruit gaan.  Pijo is geen bange hond. Hij is alleen terughoudend naar mensen.  Heb je zijn vertrouwen dan is er geen probleem en geniet hij ontzettend van het contact. Dit kan al best snel gaan.  Lekker tegen je aan liggen doet hij erg graag. Ik kan al  met hem knuffelen en krijg heerlijke kusjes. Het zal waarschijnlijk nooit een allemansvriend worden maar dat hoeft ook niet.
Pijo is een hele lieve, zachtaardige ,speelse hond die het graag goed wil doen. Hij is vanaf dag één al zindelijk en is gehoorzaam. Pijo is een hondenhond. Hij vindt andere honden erg leuk en ik gun hem dan ook een hondenmaatje in zijn nieuwe thuis waar hij lekker mee kan spelen. Jonge kinderen vindt hij erg spannend. Voor Pijo is een rustig gezin met oudere kinderen of een gezin zonder kinderen het beste.  Pijo is dol op buiten zijn en wandelen. Een huis met een tuin is een must en flinke wandelingen zijn aan hem wel besteed. Hij zou ook een perfect hardloop maatje zijn. In het juiste (ervaren) gezin kan Pijo zich nog verder gaan ontwikkelen tot de fantastische hond die hij is!

----------------------------

Pijo is samen met Acho en Miaja in het asiel terecht gekomen. Alle drie waren ze erg bang, maar met geduld en voorzichtig contact met vrijwilligers zijn ze nu al een stuk vrijer geworden. 

-

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Pijo

Er zijn nog geen reacties over Pijo.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie