Details van de hond Pellizco

Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
> 50cm
Leeftijd
5 maanden
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geadopteerd in nederland

Kijk dan wat een lekker bekkie hij heeft. Hij trekt zijn liefste gezichtje om je te verleiden om hem uit zijn hok te halen.

Hij is al 4 maanden en heeft alleen nog maar zijn hok gezien. Hij wil de hele wereld wel zien, hij is onbevangen en heeft het lieve karakter van zijn moeder. 

Pelle zit nu samen met zijn broer bij een gastgezin in Nijkerk. Hij zat voordat hij naar Nederland kwam met zijn broers en zusjes in een hok. Nu in Nederland vindt hij alles leuk en past zich ontzettend goed aan. Ik heb vaak pups bij mij in huis maar Pelle en zijn broer vallen echt op in positieve zin.
Ze leren echt snel en willen het ook heel graag goed doen. Zo reageert hij nu al op mijn stem als hij iets doet wat niet mag. Hij heeft natuurlijk niet veel geleerd tijdens zijn verblijf in het asiel dus moet hij echt nog wel wat leren. Pelle doet zijn plas en poep al iedere keer buiten als je hem op tijd naar buiten laat.
Ik ben ze langzaam aan aan de bench aan het wennen en dat gaat al heel goed. Vanmorgen voor het eerst met zijn broer erin geweest met het deurtje dicht terwijl ik een uurtje weg was. Toen ik terugkwam lagen ze lekker te slapen.

Toen ik ze meenam naar huis waren ze rustig in de auto, niet wagenziek.
We hebben ook al op straat gewandeld. Alles is nieuw maar ze zijn niet bang, lopen lief mee aan hun tuigje. Ze lopen natuurlijk nog wel van links naar rechts.
Dit leuke hondje is een pup van Aurora waarmee hij samen in het asiel is gebracht.

Heel leuk hondje!
Loopt al trouw achter de vrouw van het gastgezin aan.
Hij vindt het leuk om achter een balletje aan te gaan.

Dit leuke hondje is een pup van Aurora. Ze is een hele lieve zachtaardige moeder. Haar pups willen heel graag bij mensen zijn, ze zijn niet bang en ze zien er heel mooi uit. Pellizco wil alleen maar naar je toe als je bij zijn hokje komt. Hij zou ook een leuke gezinshond zijn. Moeder is ongeveer 50 cm schofthoogte rond de knie. Dat zullen haar pups ook worden

s

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Pellizco

Er zijn nog geen reacties over Pellizco.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie