Details van de hond Peanut

Spanje

PeanutPeanutPeanutPeanutPeanutPeanutPeanutPeanutPeanut

Querido Peanut, ahora Kinder, un año sólo de vida y mucho sufrimiento a tus espaldas. Tu vida ha dado un cambio...

Geplaatst door Protectora de Animales de La Nucia op Vrijdag 15 januari 2021
Geslacht
Reu
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
1 jaar
Verblijfplaats
Spanje
Adoptie status
Geadopteerd in Spanje

 

Peanut is gereserveerd

 

 

Als je deze jonge man optilt valt hij bijna gelijk in slaap, dat vindt hij toch zo lekker. Peanut is gezellig met teefjes en kan ook heel leuk spelen met ze. Hij vindt niet alle reuen even leuk, hij is inmiddels gecastreerd dus dat kan nu nog wel beter worden, die hormonen he. Hij is in het asiel gekomen met een oude breuk aan zijn voorpoot. Die is weer aan elkaar gegroeid maar niet helemaal zoals het hoort. Er zit een kleine slag in, hij gebruikt zijn pootje wel gewoon. Voor later als hij ouder wordt zou er wat artrose kunnen ontstaan maar het kan ook mevallen. Gelukkig is het geen zware hond dus zal hij zich er wel mee redden.

Peanut is een prachtige podenco met een mooie chocolade kleur vacht en groene ogen. Hij is jong, energiek, erg sociaal, lief en hij heeft geen traumas. Hij loopt met gemak tussen de mensen en autos. Waarschijnlijk is het geen goed idee om Peanut bij katten te plaatsen.

-

Videos:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Peanut

Er zijn nog geen reacties over Peanut.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie