Details van de hond Nanas

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
15 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geadopteerd in nederland

Nanas werd gevonden op straat. Ze zat helemaal vol klitten en moest worden geschoren. Het bleek dat sommige klitten zelfs al wonden hadden veroorzaakt. Nanas is inmiddels enorm opgeknapt. Het is een lieve en vrolijke meid die graag wandelt en lekker komt knuffelen. Ze is lief naar andere honden.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Nanas

 • Tom Jacobs

  Tom Jacobs

  Lid

  6 opmerkingen
  29-09-2020

  Nanas is een echte overlever. Toen ik haar voor het eerst zag in het asiel was ze net terug van de dierenarts waar wat bulten zijn verwijderd.
  Met haar totaal verknipte vacht en hechtingen zag ze er hopeloos uit en heb getwijfeld of ze er wel bovenop zou komen. Maar zelfs toen al reageerde ze als een doodnormale hond op het aanbieden van een hondekoekje en een aai over haar bol.
  En moet je haar nu eens zien. Ze is er weer helemaal bovenop en haar vacht is compleet hersteld. Ze is vriendelijk en nieuwsgierig naar iedereen die binnenkomt en laat haar door iedereen die dat wilt even aanhalen. Wat een snoepie.
  Haar leeftijd is natuurlijk een probleem. Veel mensen willen helemaal geen zo oude hond. Daarom blijven veel oude honden helaas gewoon achter op het asiel om daar hun oude dag uit te leven. En dat is vreselijk zonde natuurlijk want ze is zo'n leuk dier.
  Voor de ware liefhebber die geen puppy meer wil adopteren waar je nog 15 jaar aan vastzit en die nog wel een plekje voor deze oude dame overheeft, is zij een fantastische keuze. Oh en bonuspunten voor het feit dat je haar leeftijd aan haar uiterlijk compleet niet kunt afzien.

  Vind ik leuk? 0

1 comments.   Showing 0 to 1

Schrijf een reactie