Details van de hond Nahum

Nederland

NahumNahumNahumNahumNahumNahumNahumNahum

EEN ROTDAG voor onze pechvogel Vandaag is het besluit genomen dat Nahum zijn kapotte poot gaat verliezen. Volgende week...

Geplaatst door SPHOEK op Donderdag 25 maart 2021
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status
Geintresseerde

update 25-mrt-2021 EEN ROTDAG voor onze pechvogel

Vandaag is het besluit genomen dat Nahum zijn kapotte poot gaat verliezen.

Volgende week word zijn voorpootje geamputeerd.

Het was kiezen tussen alleen kwade en dit is voor hem de beste keuze voor een pijnvrij leven.

Voor de stichting een tegenvaller qua kosten in deze pittige tijd.Tot de operatie en erna mag hij bij Lianne en Jan blijven.

Als hij pijnvrij is en weer helemaal mobiel gaan we een GOUDEN mand voor hem zoeken waar hij met zijn drie pootjes echt voor altijd mag blijven.

Alvast een dikke zoen van Nahum

Nahum verblijft bij een gastgezin in Spanje. Hij is al een keer mee geweest naar een natuurgebied en daar mocht hij voor het eerst loslopen. Dat ging goed. Hij doet het erg goed bij het opvanggezin en speelt graag met hun hond. Als hij even alleen is geweest is hij dolblij als er weer iemand thuis komt. Dan gaat hij lachen en laat dus van blijdschap zijn tanden zien.

Nahum woont inmiddels al een paar maanden in Nederland. Helaas heeft zijn baasje gezondheidsproblemen, waardoor Nahum herplaatst moet worden. 

oorspronkelijke informatie:
Nahum werd gevonden met een gebroken. Een oude breuk waar geen zorg aan is verleend en uiteindelijk niet goed geheeld is. Hij is geopereerd en we hebben er goed voor gezorgd dat zijn poot nu goed zal helen. 

Nahum is een vrolijke, lieve en actieve hond. Hij vindt het heerlijk om te rennen en springen en dat gaat nu ook goed met zijn poot. 

Het is een prachtige hond met een schattige kop. Hij kan wat stoer doen, maar iedereen houdt van hem. Ook is het een intelligente hond.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Nahum

Er zijn nog geen reacties over Nahum.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie