Details van de hond Moesje

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
2 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Beschikbaar

Moesje is in Nederland bij een gastgezin in huis.
ter info; Aan haar halsband zit een gps tracker voor het geval ze mij kwijt raakt.

Info gastgezin Nederland
Wat past Moesje zich makkelijk aan zeg. Ze draait net zo makkelijk al mee hier in huis met de 3 andere opvanghondjes die ik al heb.
Ze is vanaf het begin zindelijk en ze springt hier in huis nergens op. Ze slaapt s nachts in de gang en dan hoor ik haar niet. Overdag leeft ze met de 3 andere honden en ze is snel vrienden met ze.
Ze beginnen elkaar al een beetje uit te dagen.
Ze is een rustig hondje in huis, absoluut niet nerveus of druk.
Als de auto open staat springt ze er alvast in, geen idee waar ze denkt waar ze naartoe gaat maar ze mocht en stukje meerijden en dan zit ze tevreden voor zich uit te kijken.
Ik nam Moesje even mee naar de buurvrouw om daar te gaan kijken naar de kat. Nou ze was even nieuwsgierig maar meer ook niet dus ik verwacht dat ze gewoon bij een kat in huis geplaatst kan worden.
De buurvrouw heeft ook 3 honden die heel lief zijn naar andere honden en Moesje kon zich daar ook zonder probleem tussen bevinden. Ze stond na 5 minuten al tussen de hondjes te kijken of er wat lekkers viel te halen want ze is dol op snoepjes.

In Curaçao zat ze ook bij een gastgezin en daar ging ze af en toe de tuin even uit om een beetje in de buurt rond te lopen tot iedereen weer terug was. Ze wilde niet weglopen hoor maar een beetje in de buurt kijken. Lieve Moesje heeft in Curaçao ook voor zichzelf moeten zorgen dus ze is wel een slimme meid die snel dingen leert.

Verder is ze een heel lief en komt heel graag bij je knuffelen. Ze springt ook graag bij je op de stoel wat hier mag.
Elke keer als ze hier weer binnen komt rolt ze even op haar ruggetje om te genieten van het zachte mandje. Ze is een heel dankbaar hondje. Ik heb haar nog niet horen blaffen.

Moesje is een teefje van ongeveer 2 1/2 jaar oud en vrij klein van formaat 12,5kg.
Ze komt van het vissersdorp Boca St. Michiel ofwel Boca Sami. Ze is een ijzersterk hondje die zich ondanks de moeilijke omstandigheden in die omgeving prima weet te redden………een overlevertje!
Sinds een aantal maanden voeren we het groepje honden waar zij toe behoorde……geen eigenaar maar wel wat buren die af en toe wat etensresten voor ze neergooien.

Tot we haar plots een paar dagen niet zagen en ze ineens een enorme wond aan haar flank bleek te hebben……en toen met spoed door een paar liefdevolle fosters is opgenomen waar ze snel gewend raakte aan haar nieuwe thuis en een leergierig hondje bleek. Gelukkig is de wond inmiddels volledig genezen. Wel was duidelijk dat ze een heel leuk leerbaar hondje was en zich razendsnel had aangepast als lieve huishond.
Daarom werd er naar een gastgezin in Nederland gezocht zodat Moesje haar verdere leven mag gaan genieten in een huisje.

Ze is een zeer slim hondje en kan al zitten op commando en komt graag naar je toe voor een heerlijke knuffel en ‘belly rub’. Ze vindt het gezellig om bij je in de buurt te zijn en drentelt heerlijk overal achter je aan ????????????

Moesje is een gemiddeld actieve hond en houdt van vrolijkheid en gek doen, ze buitelt soms door de tuin van genoegen.

De wandeling aan de lijn gaat ook prima
alleen in ontmoetingen met sommige andere honden en mensen is ze nog op haar hoede. Dit vertrouwen in meer verschillende mensen zal nog moeten groeien maar gezien de vooruitgang die ze al in korte tijd heeft geboekt zal dit zeker gebeuren.

Voor Moesje zoeken we een leuke baas die er lekker op uit gaat naar bos, strand of natuurgebied en waar zij misschien ook los mag als ze eenmaal gewend is aan het baasje en de omgeving. Voor haar zoeken we een fijn thuis met liefde en aandacht en vooral ook lekker buiten wandelen.

Is Moesje het maatje waar u naar op zoek bent, u kunt mij altijd mailen of bellen en krijgt dan snel antwoord!

Moesje wordt bemiddelt voor een bevriende stichting uit Curaçao. Ze verblijft bij Jacqueline.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Moesje

Er zijn nog geen reacties over Moesje.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie