Details van de hond Linda

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
0-35cm
Leeftijd
6 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Geintresseerde

Ik noem haar nu Lilly. Ze is heel braaf en makkelijk. Slaapt 's nachts gewoon in haar mandje in huis en is helemaal zindelijk. Ze loopt heerlijk achter me aan en kan ook loslopen. Aan de lijn loopt ze echt perfect. Zat in het asiel omdat haar baasje ziek was en niet meer voor haar kon zorgen.

Linda is een heel lief klein teefje van amper 5 kilo. Ze is heel braaf en sociaal. Een paar weken lang heeft ze in het puppy park gezeten bij een stelletje 3 maanden oude pups en zij heeft zich voor hun als een echte adoptie moederhond opgesteld. Wat een droom van een hondje.

Helaas is Linda afgegeven in het asiel door haar liefhebbende baasje, de bedoeling was slechts voor een paar dagen omdat zij een operatie moest ondergaan en er niemand beschikbaar was om op Linda te passen. Maar het leven kan soms hard zijn, het blijkt nu dat haar baasje haar niet meer terug kan nemen omdat zij niet meer in staat is voor haar te zorgen. Met pijn in het hart heeft zij daarom besloten om via het asiel een nieuw baasje voor haar te vinden.


s:

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Linda

Er zijn nog geen reacties over Linda.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie