Details van de hond Leti

Nederland

Geslacht
Teef
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
8 jaar
Verblijfplaats
Nederland
Adoptie status

Beschikbaar

Leti heeft een nestje van 7 puppies bestaand uit 6 reutjes en 1 teefje.
Dit zijn Hayko, Hael, Hobbit, Hook, Hoshi, Hood en Hudson.

INFO GASTGEZIN:: HET IS EEN GENOEGEN OM HAAR IN DE OPVANG TE HEBBEN

Leti (Lilly voor ons) is een hele mooie, lieve, rustige, zachtaardige knuffelkont. Wij noemen haar ons ijsbeertje omdat ze een grappig brulgeluidje maakt als ze blij en enthousiast is. Wat vindt ze het heerlijk om geknuffeld te worden! Dan geniet ze echt!

Na wat oefening loopt ze inmiddels netjes aan de lijn en ze is geheel zindelijk. Ze is wel wat onzeker en heeft het nodig om hier rustig in begeleid te worden. Andere honden vindt ze erg leuk maar ook best spannend.  Hier werken we dus nog aan, Als ze rustig kan kennis maken met andere honden gaat het goed en wil ze zelfs wel even spelen. Met onze eigen hond gaat het ook prima samen. Ze zijn gek op elkaar! ze slapen in dezelfde mand en spelen veel met elkaar. Het zou goed voor haar zijn om een stabiele hond naast zich te hebben waar ze steun aan heeft.

Loslopen hebben we in een veilig gebied even een paar keer gedaan. Ze blijft netjes bij je in de buurt. Het komen als je haar roept zijn we nog aan het oefenen maar dat gaat steeds beter. `s nacht slaapt ze in de bench. Ze vindt dat fijn en veilig. Aandacht vindt ze heerlijk dus een plaatsing in een gezin is prima mits de kinderen een leeftijd hebben waarop ze snappen dat ze haar rustig moeten benaderen. We hebben even uit geprobeerd of ze met katten samen kan. Ze was wel nieuwsgierig maar liet ze netjes met rust dus ik verwacht daar geen problemen mee. Het is een heerlijke hond en het is een waar genoegen om haar in de opvang te hebben!

INFO ASIEL

Dit mooie blonde teefje werd in het buitenhok aangetroffen, ze werd daar in de nacht anoniem achtergelaten. We hebben haar LETI genoemd. Ze bleek ook nog eens hoogzwanger te zijn, haar zwangerschap onderbreken was in dit stadium niet meer mogelijk. Op 2/8 is zij bevallen van 7 pups.

Leti is een lieve meid. Ze is rustig en bescheiden. Ze kan wat onwennig zijn naar mensen die ze niet kent, ze is dan wat schuchter. Is het ijs eenmaal gebroken, is ze aanhankelijk en vriendelijk. Ze is heel sociaal met andere honden.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Leti

Er zijn nog geen reacties over Leti.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie