Details van de hond Koala

La Nucìa

KoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoalaKoala

Koala ♂️ El chiquitín hoy ha disfrutado de un baño que le ha venido de perlas. Se encuentra muchísimo más cómodo ahora y así de divertido lo ha celebrado

Geplaatst door Voluntarios Protectora de animales La Nucía, Alicante op Vrijdag 10 juni 2022
Geslacht
Reu
Ras
Onherleidbare kruising
Grootte
35-50cm
Leeftijd
3 maanden
Verblijfplaats
La Nucìa
Adoptie status

Beschikbaar

Koala werd samen met een oudere hond anoniem binnengebracht in het asiel. Bij de honden zat een briefje met daarop geschreven wat de honden mankeerde. Aan het handschrift en de camera beelden te oordelen gaat het hier om een persoon die de afgelopen weken regelmatig probleemhonden in het asiel achterlaat. 

Waarom de honden telkens als ze wat mankeren door deze persoon naar het asiel gebracht worden is niet duidelijk, maar dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Koala heeft een ademhalingsprobleem. Er ontbreken buisjes in de neus waardoor hij daar nauwlijks door kan ademen. Daarom moet hij dat door zijn bekkie doen.

Hoe dan ook, meer en meer ontwikkelt Koala zich als een heerlijke speelse pup die lekker aktief is in zijn omgeving . Hij verkent en test als n dolle zijn omgeving wanneer het deurtje van zijn kleine kennel open gaat en hij vrij en vrolijk mag lopen. Hij vindt plonzen in het zwembadje heerlijk, het is een genot om naar te kijken.

Houd u er rekening mee dat we een op vrijwilligers gebaseerde organisatie zijn en daarom kunnen we niet altijd binnen 24 uur reageren.

Maar we doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Bezoekers schreven over Koala

Er zijn nog geen reacties over Koala.
Jij kunt de eerste zijn

0 comments

Schrijf een reactie